Så jobbar du smartare med video mot kapitalmarknaden – möt panelen

Qbrick bjuder in dig till en frukostdiskussion där du får ta del av insikter och erfarenhet kring hur man med hjälp av den senaste tekniken kan skapa rörligt innehåll som engagerar och skapar ökat intresse för just ditt bolag på kapitalmarknaden.

Många börsbolag jobbar i dag med video i sin kommunikation med kapitalmarknaden. Men hur ska man göra för att få maximal effekt av sin videosatsning? Hur kommer man igång? Vilka är de vanligaste misstagen – och hur undviker man den? Och hur får man bolagets VD att trivas framför kameran?

Qbrick bjuder in dig till en frukostdiskussion där du får ta del av insikter och erfarenhet kring hur man med hjälp av den senaste tekniken kan skapa rörligt innehåll som engagerar och skapar ökat intresse för just ditt bolag på kapitalmarknaden.

En kunnig panel där både börsbolag och investerare är representerade kommer delta i diskussionen som leds av moderatorn Joakim Båge, med bakgrund på Dagens Industri, TV4, EFN och Realtid.

Seminariet är i Göteborg. Läs detaljer här.

HAR DU ANMÄLT DIG ÄNNU?

Jobbar du med finansiell kommunikation, eller kapitalmarknaden i stort? Då tycker vi på Qbrick att du ska anmäla dig till vårt frukostseminarium den 30 mars i Göteborg.

Vilka är med i panelen?

Kristina Arelis

Varför tycker du att man ska använda video i sin kommunikation med aktiemarknaden?

Rörligt material skapar generellt ett högre engagemang hos människor. Genom att göra en rörlig variant av våra delårsrapporter vill vi både levandegöra vad Platzer står för och hur vårt erbjudande till aktiemarknaden ser ut.

Om Kristina

Kristina Arelis, Kommunikations- och marknadschef på Platzer Fastigheter sedan 2015, med drygt 20 års erfarenhet av B2B-kommunikation inom framför allt fastighet, bygg och IT.

Sara Abrahamsson Carlson

Varför tycker du att man ska använda video i sin kommunikation med aktiemarknaden?

Videoformatet är ett effektivt och lättillgängligt sätt att kommunicera med marknaden, som ett komplement till rapporter exempelvis. Våra bokslutsfilmer, där vår vd och CFO kommenterar och förklarar resultatet på ett personligt och mindre formellt sätt, är väldigt uppskattade av de som följer Wallenstam.

Om Sara

I min roll som IR-koordinator driver och utvecklar jag Wallenstams arbete med Investor Relations. I arbetet ingår bland annat att projektleda och producera årsredovisning, delårsrapporter, pressmeddelanden och presentationer för investerare och analytiker.

Wallenstam är ett fastighetsbolag med verksamhet främst i Göteborg och Stockholm. Vi arbetar för att skapa trygga områden som människor vill bo i, arbeta i och besöka. Wallenstam är självförsörjande på förnybar energi från egna vindkraftverk.

Robert Odenjung

Om Robert

Robert Odenjung har erfarenhet av kommunikation från många olika områden: politik, media och näringslivet. Idag arbetar Robert med PR och varumärkesutveckling kommunikationsbyrån Solberg – där allt fler kunder kompletterar delårsrapporteringen med filmade inslag.

Fredrik Fagerlund

Varför tycker du att man ska använda video i sin kommunikation med aktiemarknaden?

”Syns man så finns man” har varit min enkla tes genom åren och den håller än idag. Rörlig kommunikation har varit och är den odiskutabelt mest effektiva informationsbäraren i den tesen. MEN som med allt annat så måste även rörlig kommunikation utvecklas. Vi som MOTTAGARE av information vill inte längre vara slavar under AVSÄNDARENS budskap. Om AVSÄNDAREN ska förtjäna min dyrbara uppmärksamhet så vill vi i allt högre grad bestämma vad som är relevant för just mig.

Med teknikens hjälp kan företagens traditionella kommunikation förvandlas till engagerande story-telling som gör att man SYNS och därmed FINNS mer än andra.

Om Fredrik

Fredrik Fagerlund är VD för Qbrick som har verksamhet i alla de nordiska länderna. Med + tjugo års erfarenhet från ledande positioner inom IT-sektorn ansvarar han för Qbricks övergripande verksamhet och kunder så som Danske Bank, Sandvik, Norsk Toppfotboll, Munters m.fl.     

Om eventet

Tid: Torsdag 30 mars, klockan 08.30–09.45

Frukost serveras från 08.30, Panelsamtalet börjar 09.00

Plats: Convendum, Kungsportsavenyn 21, Göteborg

Samtalet leds av Joakim Båge.

Mer info här.

Kom ihåg att anmäla dig!

Nyfiken att lära dig mer om videokommunikation mot kapitalmarknaden?

Ready to build a video strategy that engages & converts your audience?

Shopping Basket