fbpx

We’re hiring! Sales manager (Finland)

sales manager finland
Haluatko työskennellä modernin videoteknologian parissa ja olla osa pohjoismaisen striimaamisen terävintä porukkaa? Hae seuraavaksi Sales Manageriksemme!

Location: Helsinki, Finland

Qbrick on kaikkien online-videoiden ja videoprojektien koti. Autamme yrityksiä luomaan tuloksia online-videon avulla. Uskomme, että video on tehokkain kanava yhdistämään ihmiset ja yritykset.

Yrityksemme on perustettu vuonna 1999 ja työskentelemme mm. Fortumin, Danske Bankin ja VILAN kanssa paremman videon saralla.

Vuoden 2021 kesäkuussa listauduimme Tukholman Nordic Growth Market -listalle ja nyt etsimme joukkoomme kasvunnälkäisiä ihmisiä

Työnkuva

Sales Managerina vastaat Qbrickin markkinaosuuden kasvattamisesta Suomessa sekä myynnin kehittämisestä että tekemisestä. Tehtäviisi kuuluu koko myyntisyklin hoitaminen aina uusien asiakkaiden prospektoinnista myynnin tekemiseen saakka. Tehtäväsi on avainasemassa yrityksen laajentumisessa ja jalkauttamisessa Suomeen, joka tulee tarjoamaan kasvun myötä erilaisia mahdollisuuksia tulevaisuudessa.

qbrick recruitment

Mitä me etsimme?

Haemme tehtävään motivoitunutta ja SaaS-myynnistä kokemusta kartuttanutta henkilöä, jolla on kova halu kasvaa B2B-myynnin ammattilaiseksi. Myynnin lainalaisuudet ovat kokemuksesta tuttuja ja ymmärrät mitä tuloksen tekeminen tarkoittaa. Tämä on työpaikka, jonka pystyy muotoilemaan hyvin pitkälti omansa näköiseksi sekä jossa pääsee kehittämään omaa että tiimin toimintaa. Scale-up vaiheessa olevana yrityksenä ”kokeilukulttuuri” on odotettua ratkaisukeskeisen SaaS-myynnin keskiössä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää myyntityön ymmärtämistä ja muutaman vuoden kokemusta B2B-myynnistä sekä ratkaisukeskeistä luonnetta. Oma-aloitteisuus, rohkeus tekemiseen ja ulospäinsuuntautuneisuus ovat piirteitä, jotka sopivat tähän tehtävään mainiosti.

Mitä me tarjoamme?

Qbrick Oy ruotsalainen pörssiin listautunut yritys, jolla on takana onnistunut rahoituskampanjan toiminnan laajentamiseksi tehokkaammin mm. Suomeen. Ala on hyvin pinnalla tällä hetkellä, erittäin paljon markkinointimateriaalia päätyy videon muotoon kanavasta riippumatta muuttaen samalla ostokäyttäytymistä. Tämä on erinomainen työpaikka ja yritys lähteä kasvattamaan ymmärrystä nykyajan mahdollisuuksista ja muutoksista.

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit, niin haluamme kuulla sinusta mahdollisimman pian! Laitathan hakemuksesi linkin kautta 12.09.2021 mennessä. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Rekrytointiprosessi toteutetaan yhteistyössä Biisoni Groupin kanssa, joten jos haluat lisätietoja tehtävästä, niin olethan yhteydessä Olli Tossavaiseen, puh. 050 313 2017 tai sähköpostitse olli.tossavainen@biisoni.fi.

#B&TWT

JOIN OUR TEAM

Follow the link and fill out your information there.

Hi, we’re Qbrick!

Video experiences that stand out

secure hosting

Secure Hosting

Secure and private hosting based in the nordics.

live streaming

Live Streaming

Reach and engage with your viewers in real time, with polls, chatting and more.

shopping

Video Shopping

Create engaging video shopping experiences for live and on-demand audiences.

interactive video

Interactive Video

Do more with video! Create interactive experiences for a modern audience.

An end-to-end solution

create
manage
engage
Shopping Basket

Sign up for our newsletter!

Receive tips, tricks and other helpful information that you might have otherwise missed.